MÅNSSONs KOKBOK

Såser

Upplagd av Bellsi
Etiketter: sås
Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida

Matlagningsglada besökare

Populära recept

  • Klassiska risbollar
  • Sparris och hummersås
  • Karamelliserad lök, chiliolja i en god scampipasta
  • GB-Sandwich tårta
  • Kyckling från Baskien
  • Parmalindad marulk med höstsvamp och potatis- och purjolöksterrin

Leta i den här kokboken

Etiketter

  • Asiatisk (18)
  • avokado (4)
  • bacon (31)
  • baka (149)
  • banan (18)
  • betor (2)
  • broccoli (5)
  • Bröd (48)
  • bulgur (1)
  • bullar (9)
  • bär (40)
  • bönor (21)
  • Chili (21)
  • choklad (59)
  • citrusfrukt (45)
  • crabsticks (1)
  • crepes (4)
  • dippsåser (6)
  • dressing (17)
  • drink (18)
  • Dryck (9)
  • efterrätt (50)
  • entrecotê (7)
  • fest (18)
  • fisk (27)
  • flankstek (1)
  • fläsk (23)
  • fläskfilé (16)
  • fläskkarré (12)
  • fläskkotlett (13)
  • fläskkött (37)
  • fläsklägg (1)
  • frukost (21)
  • frukt (15)
  • frön (3)
  • färs (37)
  • förrätt (38)
  • glass (23)
  • glasyr (1)
  • godis (4)
  • gratäng (6)
  • Grekisk (7)
  • grillat (23)
  • gryn (8)
  • gryta (44)
  • grönsaker (37)
  • Gös (3)
  • halloween (2)
  • havskräftor (2)
  • hummer (3)
  • husmanskost (1)
  • Hälsa/Nyttigt (7)
  • högrev (9)
  • ingefära (3)
  • italiensk (18)
  • jordärtskockor (1)
  • jul (28)
  • kaffe (13)
  • kaka (65)
  • kalkon (6)
  • kalvkött (2)
  • kalvlägg (1)
  • kalvschnitzel (2)
  • kassler (8)
  • kokos (14)
  • korv (22)
  • Krabba (1)
  • kronärtskockar (2)
  • kryddor (21)
  • kräftor (7)
  • kvarg (1)
  • kyckling (89)
  • kål (43)
  • lamm (3)
  • lax (10)
  • Lergryta (5)
  • linser (1)
  • Lättlagat (2)
  • lök (107)
  • marinad (11)
  • marmelad (1)
  • matjessill (1)
  • matvete (2)
  • mellanmål (3)
  • Mexikansk (18)
  • midsommar (5)
  • mjuk kaka (48)
  • morot (16)
  • muffins (9)
  • musslor (2)
  • Månssons bästa (94)
  • nudlar (3)
  • nutella (3)
  • nötkött (44)
  • nötter (20)
  • oliver (2)
  • ost (80)
  • Oxfilé (4)
  • Paj (11)
  • pannkakor (8)
  • paprika (15)
  • parmaskinka (2)
  • Pasta (50)
  • pilgrimsmusslor (4)
  • pizza (3)
  • polenta (1)
  • porter (2)
  • portvin (1)
  • potatis (97)
  • prosciutto (1)
  • påsk (7)
  • rabarber (1)
  • revben (8)
  • ris (21)
  • risoni (3)
  • rom (1)
  • rostbiff (1)
  • rotfrukter (38)
  • Rumpstek (1)
  • rädisor (1)
  • räkor (23)
  • Röror (10)
  • salami (5)
  • sallad (48)
  • sej (1)
  • sill (2)
  • skaldjur (12)
  • skinka (16)
  • smårätter (82)
  • soppa (47)
  • Spanskt (2)
  • sparris (26)
  • spenat (14)
  • squash (1)
  • stek (1)
  • svamp (38)
  • sås (36)
  • tapas (26)
  • tillbehör (47)
  • tilltugg (3)
  • tips (1)
  • tomat (55)
  • tonfisk (2)
  • torsk (4)
  • tårta (13)
  • Vardag (21)
  • vegetariskt (3)
  • våfflor (1)
  • yoghurt (15)
  • ägg (71)
  • äpple (15)
  • ärtor (10)
  • Öl (2)
  • örter (1)
  • österrikisk (1)

Historien bakom kokboken

Vi skapade den här kokboken för att vi tröttnade på att leta i lösbladssystemet. Här kommer ni att hitta recept som har fångat vårt intresse. När de är provade och bedömda som goda repriser hamnar de bästa recepten under etiketten Månssons bästa. De som inte alls klarar av Månssons stränga bedömning skickas till soptunnan.

Etikettsystemet är uppbyggt efter kylskåpet för att vi ska kunna använda överblivna ingredienser till nya maträtter.


Temat Bildfönster. Temabilder från YinYang. Använder Blogger.