Ingredienser
2 | chorizokorvar (à 100 g) |
---|
Paprikaost
1 | röd paparika |
---|---|
1 | röd chili (t ex spansk peppar) |
1 msk | rapsolja |
200 g | naturell färskost |
2 krm | salt |
1/2 krm | nymald svartpeppar |
Garnering
timjan |
---|
Tillagning
1. Sätt ugnen på 250 grader. Grilla korven på grill eller i grillpanna. Rå korv måste genomgrillas. Skär korven i slantar och låt kallna.
2. Halvera och kärna ur paprika och chili. Lägg dem i en ugnssäker form och ringla över oljan. Tillaga mitt i ugnen ca 15 min.
3. Låt paprika och chili svalna i en plastpåse. Dra bort skalet. Hacka paprika och chili och blanda med färskosten. Krydda med salt och peppar.
4. Fördela osten på korvslantarna och garnera med timjankvistar.
2. Halvera och kärna ur paprika och chili. Lägg dem i en ugnssäker form och ringla över oljan. Tillaga mitt i ugnen ca 15 min.
3. Låt paprika och chili svalna i en plastpåse. Dra bort skalet. Hacka paprika och chili och blanda med färskosten. Krydda med salt och peppar.
4. Fördela osten på korvslantarna och garnera med timjankvistar.