Ingredienser
4 port
4 kycklingfiléer, ca 500 g
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
Arla® smör
4 salladslökar, ca 100 g
1 - 2 fänkål, ca 300 g
2 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet saffran&tomat
1 dl torrt vitt vin eller vatten
färska örter
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
Arla® smör
4 salladslökar, ca 100 g
1 - 2 fänkål, ca 300 g
2 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet saffran&tomat
1 dl torrt vitt vin eller vatten
färska örter
Salta och peppra kycklingfiléerna. Bryn dem runt om i smör i en stekpanna. Skär salladslöken och fänkålen i bitar. Fräs i smör i en gryta. Rör ner crème fraiche och vin eller vatten. Lägg ner kycklingen i såsen. Låt allt sjuda på svag värme under lock ca 10 min. Strö över färska örter. Servera med potatisklyftor.