- 1 paket Ballerina kladdkaka
- 50 gr Philadelphiaost
- 100 gr mörk choklad (70%)
- Strössel (valfritt, man kan även använda hackade nötter).
Gör så här:
- Blanda kakorna och philadelphiaosten i en mixer tills det blir en jämn smet.
- Rulla sedan små bollar och låt stelna i kylen (eller frysen någon minut).
- Smält choklad över ett vattenbad.
- Doppa varje cakepop-pinne i chokladen och tryck i varje boll.
- Sätt i kyl/frys igen.
- Chokladen fungerar som fixering så att cake-bollen inte ramlar av.
- Doppa sedan hela cakepopen i den smälta chokladen och dekorera med valfritt strössel. Jag valde en som är lätt att äta (många strössel är ju så stenhårda) med jordgubbssmak.
- Låt stelna i kylen tills de ska serveras.
- Dekorera gärna med ett sidenband och ställ i en behållare med socker.