| 1 st | smördegsplatta, (250 g) kyld |
|---|---|
| 4 st | plommontomater, väl mogna |
| 10 st | körsbärstomater |
| 2 msk | olivolja |
| 2 tsk | flingsalt |
| 1,5 krm | svartpeppar, nymald |
Garnering:
| 15 st | basilikablad |
|---|
Tillbehör:
| 100 g | hjortstek i tunna skivor, rökt |
|---|
Tillagning
1. Sätt ugnen på 210° varmluft eller 225° i vanlig ugn. Rulla ut smördegen på en plåt med bakplåtspapper.
2. Skär tomaterna i tunna skivor. Lägg dem lite omlott på smördegsplattan. Ringla över olja och strö på salt och peppar.
3. Tillaga mitt i ugnen ca 25 min. Strö basilikablad på flarnet när 5 min återstår av tillagningstiden.
4. Skär flarnet i bitar och lägg på hjortsteksskivorna. Servera genast
2. Skär tomaterna i tunna skivor. Lägg dem lite omlott på smördegsplattan. Ringla över olja och strö på salt och peppar.
3. Tillaga mitt i ugnen ca 25 min. Strö basilikablad på flarnet när 5 min återstår av tillagningstiden.
4. Skär flarnet i bitar och lägg på hjortsteksskivorna. Servera genast