1 st | smördegsplatta, (250 g) kyld |
---|---|
4 st | plommontomater, väl mogna |
10 st | körsbärstomater |
2 msk | olivolja |
2 tsk | flingsalt |
1,5 krm | svartpeppar, nymald |
Garnering:
15 st | basilikablad |
---|
Tillbehör:
100 g | hjortstek i tunna skivor, rökt |
---|
Tillagning
1. Sätt ugnen på 210° varmluft eller 225° i vanlig ugn. Rulla ut smördegen på en plåt med bakplåtspapper.
2. Skär tomaterna i tunna skivor. Lägg dem lite omlott på smördegsplattan. Ringla över olja och strö på salt och peppar.
3. Tillaga mitt i ugnen ca 25 min. Strö basilikablad på flarnet när 5 min återstår av tillagningstiden.
4. Skär flarnet i bitar och lägg på hjortsteksskivorna. Servera genast
2. Skär tomaterna i tunna skivor. Lägg dem lite omlott på smördegsplattan. Ringla över olja och strö på salt och peppar.
3. Tillaga mitt i ugnen ca 25 min. Strö basilikablad på flarnet när 5 min återstår av tillagningstiden.
4. Skär flarnet i bitar och lägg på hjortsteksskivorna. Servera genast