Tikka Masala- och Mango chutney potatisknyten


800 g      färskpotatis
4         vitlöksklyftor
½ dl          tikka masala, pasta
½ dl        olivolja, mild
3 mskmango chutney
3 msksmör, rumstempererat                     
8rosmarinkvistar
2 tskflingsalt
2 krmnymald svartpeppar

1. Skrubba potatisen i ljummet vatten. Picka skalet på potatisen med en gaffel. Skala och krossa vitlöksklyftorna.
2. Vispa samman tikka masala-pasta, olja, chutney och smör till en jämn smet. Blanda i potatisarna och se till att de blir ordentligt insmorda.
3. Riv 8 stora bitar aluminiumfolie. Fördela potatisen med marinaden mitt på foliearken. Lägg vitlöksklyftor och rosmarin på potatisen. Krydda med salt och peppar. Vik ihop folien till tättslutande paket.
4. Lägg paketen på grillen och grilla dem ca 30 min tills potatisen är mjuk, prova med provsticka. Paketen kan också tillagas på plåt i ugnen i 225° 35-40 min