Ingredienser
| 600 g | fläskkarré, i tärningar |
|---|---|
| 1 st | kabanosskorv |
| 2 tsk | olivolja |
| 1 tsk | salt |
| 1 krm | svartpeppar, nymalen |
| 0,5 tsk | mejram |
| 1 msk | vetemjöl |
| 0,5 burk | syltlök, (100 g) |
| 0,5 burk | svarta oliver, urkärnade (150 g) |
| 0,5 dl | ättiksgurka, hackad |
| 2,5 dl | mellangrädde |
| 1 st | röd paprika, strimlad |
Tillagning
1. Skär korven i skivor. Bryn fläskkarrén i olja i en tjockbottnad gryta. Tillsätt korven. Krydda med salt, peppar och mejram.
2. Strö över mjölet. Rör ner syltlök, oliver och gurka. Slå över grädden. Koka under lock i 10 min.
3. Blanda ner paprika. Servera med ris och sallad.
2. Strö över mjölet. Rör ner syltlök, oliver och gurka. Slå över grädden. Koka under lock i 10 min.
3. Blanda ner paprika. Servera med ris och sallad.