5 dl | hönsbuljong, tärning + vatten |
---|---|
250 g | tortellini med ricotta och spenat, färsk |
100 g | färskost, gärna med gräslök |
500 g | tomatsoppa, färdig, (Kelda) |
0,5 dl | gräslök, hackad |
Tillbehör:
mjukt bröd | |
---|---|
frukt, t ex päron |
Tillagning
1. Koka upp hönsbuljongen. Lägg i tortellinin och sjud enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Rör ut osten med lite av tomatsoppan. Tillsätt ost och tomatsoppa i buljongen med tortellini. Värm och rör om försiktigt.
3. Strö över gräslök strax före servering. Servera med mjukt bröd och en frukt till dessert.
2. Rör ut osten med lite av tomatsoppan. Tillsätt ost och tomatsoppa i buljongen med tortellini. Värm och rör om försiktigt.
3. Strö över gräslök strax före servering. Servera med mjukt bröd och en frukt till dessert.